Archive

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column][vc_empty_space][page_title][vc_separator type="normal"][vc_column_text] Complete remodelling of an Edwardian house, including creation of a basement [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column width="1/3"][vc_column_text] The Challenge [/vc_column_text][vc_separator type="normal"][vc_empty_space height="6"][vc_column_text]This project featured difficult site access, as the property was located on a one-way street with permit...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column][vc_empty_space][page_title][vc_separator type="normal"][vc_column_text] Gardeners’ Store with innovative ‘living’ roof created within historic walls [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column width="1/3"][vc_column_text] The Challenge [/vc_column_text][vc_separator type="normal"][vc_empty_space height="6"][vc_column_text]This project involved constructing a new-build rest, office, welfare and greenhouse facility for the college gardeners to a...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column][vc_empty_space][page_title][vc_separator type="normal"][vc_empty_space height="8px"][vc_column_text] Private house extended and remodelled in keeping with original building [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column width="1/3"][vc_column_text] The Challenge [/vc_column_text][vc_separator type="normal"][vc_column_text]This project was one of the rare occasions where we agreed to work for a private customer,...

[vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column][vc_empty_space][page_title][vc_separator type="normal"][vc_empty_space height="8px"][vc_column_text] Senior Common Room restored including previously unused fourteenth century roofspace [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css_animation=""][vc_column width="1/3"][vc_column_text] The Challenge [/vc_column_text][vc_separator type="normal"][vc_empty_space height="6"][vc_column_text]This project involved refurbishing the SCR within a very historic building. We had to comply with strict...